De Heek onderscheidt zich door een uitgebreid repertoire in 10 talen in diverse genres. Het biedt wereldmuziek op feesten, bruiloften, bijeenkomsten en andere evenementen.


One-man band act

Een unieke uitvoering van 8 instrumenten op en rond het lichaam die de zang begeleiden. Deze gemoderniseerde eenmansband tovert gegarandeerd een glimlach op de gezichten van de mensen op jouw evenement. Verwacht een harmonie van coördinatie in een energieke act. Themarepertoire (bijv. Spaans of Italiaans), genres en liedjes kunnen naar voorkeur worden aangepast.

 

Prijs vanaf €200

 


Duo act

Een gitarist/zanger aangekleed met percussie-instrumenten begeleid door een veelzijdige saxofonist. Dit beweeglijke duo speelt wat het evenement op dat moment nodig heeft; van sfeervolle achtergrondjazz tot enthousiaste Latin en Rock-'n'-Roll. Taalthema (bijv. Spaans of Italiaans), genres en liedjes kunnen naar voorkeur worden aangepast.

 

Prijs vanaf €350


De Heek band act

De Grand act van De Heek maakt van elk evenement iets bijzonders. De band, die naast de gitarist en saxofonist bezet is met een bassist en percussionisten, slaagt erin om nummers in elk van de vele medleys scherpzinnig aan elkaar te knopen met vocale harmonieën; van Cubaans naar The Beatles en na een Italiaanse klassieker door naar Bosnische Ska overgaand in Turkse funk. Sfeer gegarandeerd!

 

Prijs vanaf €750